Overig nieuws
Garantie voor de toekomst?
 
Het nieuwe jaar is weer fantastisch begonnen. Onze Nieuwjaarsreceptie werd uiterst bemoedigend bezocht. Voor degene die er niet bij konden zijn een greep uit mijn nieuwjaarstoespraakje.
2018 was het jaar van 40 jaar Filmhuis, jaar van het Cultureel Erfgoed met ons St. Jozefgebouw 150 jaar! Ook het jaar van de renovatie van onze bar, hal en filmcabine. We kregen de Culturele ANBI-status.
Heel de maand januari hebben we kunnen genieten van de prachtige expositie van onze Tekenclub onder de titel "Grenzeloos Verlangen".Bij de opening natuurlijk live jazz, deze keer van het Semmy Prinsen Trio.
U kent de slogan "In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst". Voor Artishock geheel niet van toepassing! Want onze actieve leden bieden ook voor 2019 juist de garantie voor schitterende producties! Dat bleek direct al met de nieuwjaarsborrel van het Cultureel Café met heerlijke jazz van de Artishock Jazz Jam. Zo was onze start van grenzeloos verlangen naar grenzeloos genieten!
 
Harm Jan Luth