PodiumPlus

Kozzeltov, een middag vol deep dark vintage luistermuziek en na afloop een warming-after met eigen gemaakte winterse snert.

Zondag 20 februari, 15:00 uur, entree € 12,- (leden Artishock/fanclub Kozzeltov € 10,-), incl. de snert, opbrengst gaat naar Hematon, leukemiebestrijding.

 

Het is midwinter. KKozzeltovoning winter heeft inmiddels de langste tijd van zijn regeerperiode achter zich.Toch verkeert ons land nog steeds in de hoop dat de elfsteden koorts het wint van die van het coronavirus. Maar de uitslag is geenszins zeker, teleurstellingen loeren om de hoek.

Geen reden om bij de pakken neer te zitten, want als…dan mag geen mogelijkheid worden voorbijgegaan. Maar doe de schaatsen nog even in het vet want wij bereiden een warme wintermiddag voor met een concert van Kozzeltov en een nazit met huisgemaakte snert.

Het ideale kwartet om ons na deze lange culturele ijstijd op te warmen met hun heerlijke repertoire. Kozzeltov is voor ons geen onbekende, zij stonden eerder op ons podium. Het was een genot om te luisteren naar de zware Leonard Cohen-achtige stem van Koos. Samen met de andere  muzikanten zorgde hij voor een heerlijk melancholisch concert.

KOZZELTOV klinkt relaxed, laid back, warm, bruin gebronsd. Dat komt door de unieke combinatie van Koos met zijn zeldzame Akoestische Bariton gitaar en bariton lead vocals - Kees met de warme sound van een special voor dit doel gebouwde Levinson Blade lead gitaar die in de verte herinneringen oproept aan J.J. Cale - Marc met zijn oude doorleefde contrabas uit het Oostblok van vlak na WW2 waaruit, ondanks- of dankzij de krassen en deuken de oude ziel warm en hoorbaar doorklinkt - Meike met haar prachtige Alt viool.

Een mix van klanken resulterend in eigen werk aangevuld met wat geleend werk uit de sixties/seventies. Met een sfeer van recht uit het hart, Authentiek, Deep, Dark & Vintage met invloeden uit Blues, Country, Americana en de Singer Songwriter traditie.

Als werkgroep PodiumPlus voegen wij daar geheel in stijl onze sfeervolle ambiance en warme gastvrijheid toe. Kortom redenen te over om weer eens te genieten van een heerlijk middagje muziek.