Archief

De werkgroepen PodiumPlus & Eetcafé bundelen op zondag 16 november hun krachten door oude klanken te laten herleven en ouderwets goede soep te serveren: een snertconcert!
Smaakvol uitgevoerd door de Memory Swing Band met hun programma “Sentimental journey” en Artishock’s Eetcafé.

De “Memory Swing Band “ van het Nederlands Dans Orkest houdt mooie herinneringen in leven. Het nieuwe programma van de band doet niet alleen oude klanken herleven. Het thema, televisie van de jaren 60, brengt ook beelden van “Wie van de Drie” , “Farce Majeur” en vele andere bekende programma’s weer aan het oppervlak.
Een passend aanbod op de vooravond van de winter dat door de vrijwilligers van ons eetcafé nog eens extra wordt opgewarmd met een volledig eigen gemaakte aangeklede snertmaaltijd.

 2014-11 Memory Swingband

De band is in ons huis natuurlijk geen onbekende. Vele jaren traden zij op onder de naam “Artishock Swing Band” met programma’s als “Wie is Loesje” (jaren ‘30 tot ‘60) en “Swing Swing Swing” muziektheater uit de jaren ‘50 met als thema radio. Na een korte stop is de band, daartoe aangemoedigd door hun publiek, onder de huidige naam verder gegaan.
Terecht, naar onze mening. Wij zijn dan ook blij dat deze band, uniek in samenstelling, stijl en repertoire, weer op ons podium staat.

Het is geen programma dat eindigt bij de laatste noot, het daagt uit tot een middag lang genieten en napraten in goed gezelschap. Een uitdaging die wij samen met de werkgroep Eetcafé graag aangaan en gevonden hebben in het aanbieden van een goed verzorgde snertmaaltijd, voorzien van amuse en nagerecht en passend bar aanbod.

Voor ons is het alweer het laatste concert van het jaar 2014 dat wij op deze manier graag met u af willen sluiten. Daarbij willen we voor iedereen toegankelijk blijven, reden om de prijs gelijk te houden: € 12, - voor niet leden en € 9,- voor onze leden (inclusief maaltijd). We beginnen om 15.00 uur.

Het zal duidelijk zijn dat reserveren voor dit concert noodzakelijk is: via www.artishock-soest.nl. Mocht u speciale dieetwensen hebben laat het ons via uw reservering weten.


Hartelijke groet,

mede namens werkgroep Eetcafé,
Werkgroep PodiumPlus.