PodiumPlus

Hillsome South 

Zondag 19 September, 15.00 uur, entree € 15,- (leden Artishock € 10,-)

 HillsomeSouth 1


De tekenen zijn gunstig, het virus is getemperd. Dus pakt ook de werkgroep PodiumPlus met een smile van oor tot oor de draad weer op. We starten met de band waarmee we vorig jaar wilden eindigen: Hillsome South.

Hillsome South is zelf geworteld in het diepe zuiden van mediastad Hilversum, maar heeft de muzikale inspiratie gevonden op Amerikaanse bodem. Naast mooie covers heeft de band vele eigen nummers aan hun repertoire toegevoegd. Hun americana, country en westcoast muziek kenmerkt zich door een solide sound, sterke lead zang en vloeiende close harmony. De mastering van hun album "Feels like home" vond plaats in Nashville, de productie geheel in eigen home studio. Tijd om deze sympathieke band nu eindelijk aan u voor te stellen:

Marieke Heerschop is de front woman van Hillsome South. Als zij zingt dan valt het publiek vanzelf stil en luistert.

Jos van Workum, hij is op de basgitaar de stuwende kracht van de band en bovendien zeer creatief in het bedenken van
eigentijdse arrangementen voor de covers die Hillsome South speelt. Daarnaast zingt hij ook nog een prima deuntje mee.

Gerard Harder, hij speelt gitaar, dobro, lapsteel en mandoline. Gerard is een echte Americana-liefhebber en voelt zich als een vis in het water met het repertoire van Hillsome South. Samen met Jos vult hij de backing vocals in.

Rob Heerschop, een muzikale en creatieve duizendpoot die pendelt tussen de klassieke en de lichte muziek. Op zijn cajon houdt hij Hillsome South steady in het goede ritme en met zijn ‘Hearshop’ maakt hij de geluidsopnamen van de band.

Kortom echt een band die we graag op ons podium ontvangen.

Let op: u kunt deze avond alleen bezoeken met een geldig corona-bewijs (QR code + legitimatie). Zie hier voor uitleg.