Archief

Salon-avond “Dichters, denkers en beeldende kunst”

Nachtfilm “No time to die"

Workshop “Bijzonder model tekenen”

Concert "Jong Jazz talent"

Tegenlicht "Opvallende Tegenlicht fragmenten"

Artishock 55 jaar 2022

Boekpresentatie “Verdwenen Vergezichten”

Concert "Mindfunk: Soul-, funk- en discoband"

Kinder Film "Knor” & "Theaterworkshop voor ouders"

Concert "Zang uit eigen huis"

Theater-jazz productie “Django a Paris”

Tot slot tenorsaxofonist Semmy Prinsen & friends

‘The 2Delicious’ in Artishock koersend naar het lentegevoel.

The Love Boat vertrekt op 20 maart 2022, om 15:00 uur. Entree € 12 (leden Artishock € 10, -).

Jawel, we gaan samen in stijl een muzikale cruise maken. Op de brug staat het duo 2Delicious, Nathalie D’Alessandro, zang en keyboards, en Michael van Kolfschooten, gitaar en piano.

Dit veelzijdige ervaren duo neemt ons mee op een reis door intieme luistermuziek, Jazz standards, bekende pop sonloveboat 2gs die door hun hoge meezinggehalte de liefde voor het lied ook bij u gaan opwekken. De kracht van deze stuurlui is dat zij precies aanvoelen welke muziek bij welk moment past. Terwijl u in de lounge kunt chillen en aan de hand van de menukaart uw favoriete muziek kunt bestellen.

Het gaat een feestje worden! We vieren dat Nathalie en Michael inmiddels een zilveren duo vormen, dat Artishock haar elfde lustrum ingaat, maar vooral dat we samen weer in het lentegevoel durven geloven.

Geen goede vaart zonder crew. De vrijwilligers van de werkgroep PodiumPlus zijn blij u weer te mogen ontvangen, en dat laten ze merken ook. Na een warm ontvangst door onze receptionisten zal het barpersoneel u desgewenst graag van uw natje voorzien. Onze machinist staat borg voor een uitmuntende geluidsweergave. Kortom alles gereed voor een behouden vaart.