Voorstellingen

  

ZO 15 September

Latinella
  Latinella combineert synthesizers met traditionele latin grooves. Daardoor vloeien de mooiste popklasiekers samen tot een verrassende interculturele ervaring.
ZAAL OPEN  14:30 uur  
AANVANG  15:00 uur  Snel kaartjes kopen
ENTREE  € 12,50  
LEDEN  € 10,00 

LATINELLA

De zomerstop voor PodiumPlus is ten einde. Een nieuw seizoen is aangebroken. Het is fijn om jullie weer te zien en hopelijk vele nieuwe gezichten. We eindigden met een cross-over en zijn er in geslaagd te starten met weer een bijzonder concert met een verrassend ander geluid. Latinella combineert namelijk synthesizers met traditionele latin grooves. Daardoor vloeien de mooiste popklasiekers samen tot een verrassende interculturele ervaring. Een feest voor ons luisterpubliek maar ook een uitdaging om een dansje te wagen. Kortom EEN FEESTELIJK BEGIN!

Latinella is een bundeling van zeer ervaren muzikanten, die samen tot dit originele concept zijn gekomen:

  • Jeroen van Helsdingen is een begenadigd pianist, componist en arrangeur. Zijn vitrine heeft zich gevuld met diverse muziek prijzen. We vinden hem vandaag achter de synthesizers en toetsen.
  • K-Bee brengt met haar soulvolle stem warmte in de Latinella liedjes. Zij is een ervaren sessie zangeres en zangdocent o.a. verbonden aan het Utrechts Conservatorium.
  • Taco Nieuwenhuizen speelt de bas tijdens een hele reeks aan optredens zoals met Denise Jannah en Lori Spee. Zijn liefde voor latin muziek komt ook tot uiting in zijn composities en basspel in de Nederlandse latingroep ‘Tocar’.
  • Franc auf dem Brinke weet op drums met zijn enorme ervaring met uiteenlopende muziek stijlen de leiding te geven aan Latinella. Zijn persoonlijke benadering en toewijding neemt de band en zijn publiek mee naar zonnige sferen.
  • Martin Gort is een percussionist die studie maakte van de traditionele ritmes van Cubaanse en West-Afrikaanse muziek en voegt daarmee zijn eigen ingrediënten toe. . Hij is als docent verbonden aan het Conservatorium van Brussel.

LATINELLA

Daarmee hebben wij weer ruimschoots de Plus op ons Podium, een fantastisch begin. Ook uw bijdrage hebben we nog breed toegankelijk kunnen houden: € 12,50 / € 10, - voor leden.