Theater

Voix Vocal Group: Gevarieerd optreden van jonge vrouwen en pianist Sjoerd uit Utrecht.

Vrijdag 7 oktober, 20.15 uur, entree Prijs € 13 (leden € 10)

Voix Vocal Group brengt meerstemmig nummers in een eigen jasje. In het repertoire passeren onder andere Man In The Mirror van Michael Jackson, Helplessy Hoping van Crosby Stills & Nash, een medley van Beyoncé, Homeless van Paul Simon en Fly Me To The Moon van Frank Sinatra de revue. Voix treedt op verschillende events op.

Voix Vocal Group bestaat uit een groep gemotiveerde jonge vrouwen en pianist/ bas Sjoerd, allen in de leeftijd van 25 tot 35 jaar. De achtergrond van de leden is divers: van vormgever tot kenner van biologische producten, van student tot journalist. Voix is gebaseerd in Utrecht, maar haar leden komen van over het hele land: van Eindhoven tot Den Haag en de Achterhoek. Elke twee weken komt iedereen naar het midden van het land om een gezamenlijke passie te delen: samen zingen! Zo maken zij Voix tot een enthousiaste en ambitieuze vocal group.

De zanggroep staat onder de bezielende leiding van Leonie Tielemans. Zij richtte Voix Vocal Group in 2014 op. In 2018 is ze haar eigen zangschool Songbird begonnen, waar Voix onderdeel van is.

Leonie: In 2014 heb ik Voix opgericht. Het was al lang een wens van mij om met een groep enthousiaste en gemotiveerde meiden te werken aan meerstemmige nummers. Ik zing zelf graag, met mijn band, als duo met piano of in een a-cappellagroep. Maar ik vind het ook super leuk om een groep te coachen. Kijken wat er beter kan, en hoe we dat voor elkaar krijgen. Daarnaast is het altijd gezellig bij de repetities. Als ik een arrangement van een nummer af heb en Voix gaat het zingen dan komt het tot leven, dat is heel bijzonder! Ik ben ongelooflijk trots op de meiden van Voix en pianist Sjoerd, het is fijn om met ze te werken en ze zetten altijd een goede show neer!

www.voixvocalgroup.nl

https://www.youtube.com/watch?v=jnZApoZD3C0

https://www.youtube.com/channel/UCOfCSc-Ma5ySXuGN-TSy18A/videos