Archief

-- Afgelast wegens Coronavirus --

Theatersportwedstrijd met weer bizarre scenes.

Zondag 22 maart 15.00-17.00 uur

 

Theatersport is een zogenaamde verkorte vorm van improvisatietheater. Een gespeelde scène duurt niet langer dan een minuut of 5.

Op 22 maart spelen de leden van Retourtje Vooruit tegen elkaar. Twee teams van deze Soesterse club nemen het tegen elkaar op in een “Battle”. Het is een wedstrijd, waarbij de aanwezige rechters hun ludieke oordeel vormen, maar in werkelijkheid werken de beide teams juist zo goed mogelijk samen voor een fantastische voorstelling. Er is ook weer een onpartijdige presentator aanwezig om de voorstelling te begeleiden. Met trots mogen we ook aankondigen dat de gehele voorstelling muzikaal ondersteund wordt door Bas Bons.

Voor wie de kneepjes van het improviseren wil leren..: je kunt voorafgaand aan de wedstrijd een van de twee workshops volgen. Warming-up, beetje zingen, rijmen, typetjes, spelen met geheimen, kleine vergrijpen of huishoudelijk leed, emoties, acceptatie, meeveren..
Het komt allemaal aan bod. Enorm leuk om aan mee te doen en mee te voelen met de acteurs van de voorstelling die daarna komt: niets is zeker en alles is maakbaar :-).

Entree: € 5,00 per persoon, (leden Artishock € 3,50) Kinderen t/m 16 jaar gratis. De Workshop begint om 13:30 gevolgd door de voorstelling die om 15.00 uur begint en tot 17.00 uur duurt.
Na de voorstelling is iedereen welkom voor drankje aan de bar samen met de spelers van Retourtje Vooruit.

 

Theatersport 3 Theatersport 2

Foto’s  Ilona van Egdom