Archief

 "Valt er nog wat te redden"

Zaterdag 13 januari, 20.15 uur

entree Prijs € 10 (leden/kinderen € 7,50)

Entree Battle en workshop, pizzapunt en drankje: € 15,00 pp. (18+) (aanvang 17.30 uur)


  

Het begon zo leuk. 13 spelers uit Soest en omgeving verenigden zich en speelden in 2023 lekker samen de sterren van de hemel. En toen kwam ie.. ´de klad´. Kleine irritaties sloegen een wig in het lieflijke, constructieve, ´ik zie je en ik hoor je´ -  gezelschap. Mediation bracht de oplossing: een batlle. 

Splitst ´de koude kant´ zich af van ´eigen volk eerst?´ Verwijzend naar de niet-locals die, bij gebrek aan knolgehalte en afkomstig uit Laren, Doorn en andere upperclass gemeenten menen zich boven de locals te kunnen verheffen. Eigen volk eerst vindt het genoeg geweest en dreigt grenzen te sluiten! Geïnspireerd door de verkiezingen is het aan het publiek: hun stem is doorslaggevend. Wie past zich aan en zingt straks een toontje lager, rijmt een abc-tje minder en djebbert tot ie een ons weegt (kan soms lang duren ☺). 

´Iedereen, waar dan ook ter wereld, is welkom!’ Wie eerder een battle bezocht weet dat de veiligste plek in het publiek is, de rechters de orde bewaken en een presentator de tijd en games begeleidt.

Wie zelf wil theatersporten, is van harte welkom bij een korte workshop voorafgaand.   

En check: https://www.facebook.com/Retourtje-Vooruit-1567119160249137

Muziek: Maarten Tros