Algemeen

LogoArtishock 55 stempel zwart schaduwExtra Concert: Harrie Herfst.


Zondag 29 mei, aanvang 15.00 uur, entree € 10,-/8,-.

 Naar Kaarten Reserveren

HarrieH

Met Harrie Herfst vindt Artishock kwaliteit dicht bij huis.

‘Wat zou het leuk zijn als het cultuur podium Artishock extra aandacht zou hebben voor artiesten en talent binnen de eigen gemeente. Kwaliteit hoeft toch niet altijd van ver te komen? Bovendien: je eigen 
dorpsgenoten willen je toch ook kennen en zien optreden!’  Al deze gedachten liggen ten grondslag aan een aantal extra optredens die Artishock heeft geprogrammeerd en waarin lokale (Soester/Soesterbergse) artiesten laten zien wat ze in huis hebben. 

In de wandelgangen heten dit SPA-optredens, wat staat voor Soester Programmering Artishock. Het komt voort uit een gemeentelijk subsidieprogramma na de corona misère, maar Artishock is zeer gemotiveerd om met dit initiatief langer door te gaan. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld ook jong talent een kans te geven in de intieme sfeer bij Artishock voor eigen publiek op te treden? 

Op Zondag 29 mei is Soester Harrie Herfst aan de beurt en geeft hij ’s middags (15.00 uur) een intieme voorstelling bij Artishock. Met medewerking van verschillende gasten wordt een repertoire samengesteld in verschillende talen. Maar de taal die iedereen kent voert de boventoon: de muziek. Kleine luisterliedjes, Franse Chansons, Griekse liederen, maar ook muziek van het album “Cives Susati”, dat vorig jaar haar première beleefde, en dat muziek bevat die geïnspireerd is op mooie plaatsen in en om Soest. 

Kortom, een zeer gevarieerd programma. 

M.m.v.: 

Zang: Claudette Paelinck, Christina Karafillaki, Isabel de Haas

Bouzouki: Grigoris Karafillakis

Bugel: Raymond Roeten