Blues / Pop

Steven Troch Band

Zaterdag 30 april, aanvang 21:00 uur. (Toegang: 12,-  / Leden 10,-)

2022 04 30 Steven Troch Band


Een internationale band staat deze zaterdagavond op het programma. De Steven Troch Band onderneemt de lange reis naar Soest om ons hun muzikale kunsten te laten horen en zien. Steven draait intussen al weer heel wat jaren mee in de bluesscene. Met Fried Bourbon stond Steven Troch ooit op de Utrechtse Bluesroute de sterren van de hemel te zingen en spelen. Na een lange periode met Fried Bourbon opgetreden te hebben is hij in 2016 zijn eigen band gestart.

Wij hebben met dit optreden een primeur. In Maart 2022 wordt hun nieuwe studio CD "The Call" gereleased, de derde intussen, en Artishock Soest is zijn zeer waarschijnlijk de eerste locatie in Nederland waar de band nummers van deze nieuwe CD live zal spelen. In juni vertegenwoordigen zij België als één van de 24 landen op het European Blues Challenge 2022 in het Zweedse Malmö.

2022 04 30 Steven Troch Band 2 smallSteven Troch staat met één been in de 20ste eeuw en het andere in het heden. Blues blijft een belangrijk aandeel maar in plaats van te vertrouwen op het beproefde recept wordt er kwistig met andere ingrediënten gestrooid. Telkens opnieuw wordt de bezoeker verrast door de veranderingen in klankkleur, tonaliteit en tempo. De nummers van het album "The Call" zijn verzinsels en halve waarheden die al een tijdje lagen te wachten om verteld te worden.

Een stellige gitaar schuifelt slepend terwijl een expressieve mondharmonica vuurspuwt tijdens het optreden.
De solide ritmesectie heeft de juiste chemie en de grooves rollen betrouwbaar als een oude Volvo.
In zijn teksten ontwijkt Steven Troch de grote thema’s en zingt laconiek over de gangbare rompslomp waar tegenspoed, liefde,
toogfilosofie en persoonlijke mislukkingen centraal staan. De rode draad door hun muziek is vakmanschap en speelplezier.

Daar word je toch nieuwsgierig van......
Luister naar zijn roep en laat je even uit je alledaagse sleur halen.


De Steven Troch Band bestaat uit:LogoArtishock 55 stempel zwart schaduw

Steven Troch          : Vocals & Harmonicas
Liesbeth Sprangers: Bass & Vocals
Matti De Rijcke       : Guitar & Vocals
Bernd Coene          : Drums

20:30 Deur open
21:00 Aanvang concert