Algemeen


Logo Boek horizontaal

Algemeen

Eén van de al lang bestaande werkgroepen is de werkgroep Blues / Pop. De werkgroepleden slagen er elke maand weer in om vorm te geven aan een gezellige muziekavond met een live band, waarbij telkens weer rond de 100 enthousiaste bezoekers in een ongedwongen sfeer op een prettige manier "uit hun dak" kunnen gaan.

De blueswerkgroep bestaat geheel uit vrijwilligers die samen iedere laatste zaterdag van de maand weer zorgen voor een gezellige live muziek avond verzorgen. Met elkaar kunnen we deze avond in stand houden. Draag je de blues / pop een warm hart toe dan kun je eens nadenken over het deelnemen aan de werkgroep. Het werk in de groep is heel veelzijdig en goed verdeeld. Afspraken over de programmering moeten worden gemaakt, contracten afgesloten, en dan moet de zaal worden ingericht, en na afloop van het concert worden opgeruimd. Er moeten kaartjes worden gedrukt en verkocht, het programma moet worden omschreven voor de in- en externe publiciteit, posters en flyers rondbrengen of opplakken, en tijdens het concert moeten consumpties worden verkocht en wordt er toegezien op een ordelijk verloop van de avond/voornacht.

Dit alles kost de werkgroepleden slechts enkele uurtjes werk per maand. Wil je deze leuke live muziekavond in stand houden dan nodigen we je uit om eens te informeren naar de mogelijkheden om bij te dragen. Neem gelijk even contact op met Chris.

Blues / Popbands en bookingen

Bluesbands kunnen hun aanbiedingen inclusief prijs indicatie en beschikbare datum(s) sturen naar Chris.
Datums betreft altijd de laatste zaterdag van de maand m.u.v. juli en augustus.
We plannen ca. een half jaar tot maximaal 1 jaar vooruit.

Zie onze agenda voor de laatste details.

Demo CD's stuurt u naar:
    Vereniging Artishock
    t.a.v. Blues-Pop / Chris Verhoef
    Steenhoffstraat 46a
    3764 BM  Soest

Facebook

Artishock heeft ook een facebook pagina waar veel evenementen op gepubliceerd worden: facebook artishock

Overige informatie: Chris Verhoef


GEZOCHT: BARMEDEWERKERS !! (Vele handen maken licht werk.)

Voor onze maandelijke avonden is er nog behoefte aan enkele gezellige mensen die enkele keren per jaar een gedeelte van de avond mee willen draaien in ons bar-team. Alleen met voldoende mensen kunnen we de blues en pop concerten in stand houden en het voor iedereen, zowel medewerkers als onze bezoekers, leuk houden. Dus meld je aan....je bent welkom.

Neem gelijk even contact op met Chris Verhoef.