Jazz

Zaterdag 15 februari: Jazzconcert JASPER BLOM & FELIX SCHLARMANN,  'WONDER YEARS'.

Reserveringen voor dit concert kunt u opgeven aan  Artishock  onder vermelding van naam, het aantal kaarten en evt. telefoon nummer.
U krijgt bericht als de kaarten zijn gereserveerd.

2002FelixSchlarmannBezetting:

Jasper Blom - sax
Felix Scharman - drums
Sean Fasciani - bas.

Een bijzonder programma dat geheel bestaat uit composities van Stevie Wonder.

2002JasperBlomStevie Wonder veroorzaakte een muzikale aardbeving toen hij in de zeventiger jaren in relatief korte tijd een aantal legendarische platen uitbracht. Bijna alle composities uit die tijd groeiden uit tot hits en behoren sindsdien tot ons collectieve geheugen. Maar Stevie´s mix van grooves en aanstekelijke melodieën gecombineerd met jazzinvloeden is niet alleen geschikt om op feestjes te draaien of keihard in de auto. Veel van zijn stukken blijken ook een perfecte uitnodiging te zijn voor jazzimprovisaties. Jasper Blom, Sean Fasciani en Felix Schlarmann brengen met hun programma WonderYears een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw.

Jasper Blom, Sean Fasciani en Felix Schlarmann behoren allen tot de top van de jazzmuziek in Nederland en ver daarbuiten.
Jasper Blom geldt als een van de belangrijkste saxofonisten van de Nederlandse jazz scene en speelde met vele grote artiesten uit binnen- en buitenland. Met het Jasper Blom Quartet samen met Bert Joris en Nils Wogram maakte hij onlangs de cd ´Polyphony´, die jubelend werd ontvangen.
De Amerikaan Sean Fasciani is een van de meest gevraagde bassisten in Nederland. Hij speelt in verschillende bekende bands, zoals o.a. Krupa & The Genes, The More Socially Relevant Jazz Music Ensemble en in de groep van de gerenommeerde Belgische jazzpianist Jef Neve.
De van oorsprong Duitse jazzmuzikant Felix Schlarmann is een spilfiguur uit de Amsterdamse jazzscene. Naast zijn eigen groep, The Felix Schlarmann Group, maakt hij o.a. deel uit van de Nederlandse powerjazzformatie BRUUT!, waarmee hij over de hele wereld reist.

FPK LOGO ZWART XS