Algemeen


De werkgroep Jazz heeft zich ontwikkeld tot een erkend jazzpodium dat meedraait in het landelijke jazzcircuit. Dit betekent dat Artishock ervan verzekerd is dat bij elk evenement de beste Nederlandse formaties zijn te zien en te horen. Hiermee is het podium inmiddels befaamd in Soest en omstreken. Steeds meer bezoekers vinden de weg naar het Artishock gebouw waar de meeste voorstellingen plaatsvinden.

In het gebouw van Artishock beschikt de werkgroep over een sfeervolle café-ruimte en een gezellige zaal waar zo'n 80 bezoekers een plaats kunnen vinden. Voor elk concert wordt de ruimte sfeervol aangekleed, zodat bezoekers kunnen genieten van de goede muziek in de juiste ambiance.

De keuze van de bands is zeer wisselend zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt.

Entreeprijzen worden bewust laag gehouden. Voor de concerten zijn deze respectievelijk €15,00 en €10,00 voor niet-leden en leden. 

De toegang voor de JazzClub en de Jazz Jam is gratis en bij de vrijdagsessie wordt aan niet-leden een kleine bijdrage gevraagd.

Artishock Jazz is nu ook te volgen op Twitter  Volg Artishock Jazz via Twitter en Facebook  Facebook.


Activiteiten

Jazzpodium Artishock kent een aantal vaste activiteiten en enkele losse evenementen. Deze worden altijd breed gecommuniceerd in de regionale media, via posters en uiteraard op deze website (daarbij valt bijvoorbeeld te denken aan concerten op Koningsdag en diverse festiviteiten).

De vaste activiteiten zijn de volgende.

 • JazzClub, expositie en live muziek
  1ste zaterdag van de maand om 20.30 uur

 • Jazzconcerten, officieel jazzpodium
  3de zaterdag van de maand om 20.30 uur 

 • Jazzsessie voor amateurs: 'Sessie JazzAmateurs',
  3de vrijdag van de maand om 20.30 uur (zaal open 20:00 uur)

 • Jamsessie voor gevorderden en semiprof: 'Artishock Jazz Jam',
  2de zondag van de maand om 14.30 uur.

 • Workshop
  1 a 2 keer per jaar.


De werkgroep

 Momenteel bestaat de werkgroep jazz uit een achttal enthousiaste leden. Er is nog altijd ruimte voor nieuwe leden die een steentje willen bijdragen. De activiteiten bestaan uit overleg over de programmering, maken van contractafspraken, opbouwen en opruimen van de zaal, kaartverkoop, publiciteit en bediening in de bar.

Voor informatie hierover en over andere activiteiten van de werkgroep kun je terecht bij de werkgroep-coördinator Marie José Tiemstra of via het algemene nummer van Artishock (035) 6019577.

Voor het lidmaatschap van Artishock zie het Hoofdmenu.