Algemeen

De werkgroep Tegenlicht Meet Up

Tegenlicht Meetups gaan weer beginnen!

Als leden van Artishock waren we zó enthousiast over de Tegenlicht Meetup bijeenkomsten dat we de organisatie ervan hebben overgenomen van de eerdere initiatiefnemers Rosalie Smit en Ties de Ruijter die het enkele jaren hebben gedaan en het stokje wilden overdragen aan iemand anders.
 
In de VPRO Tegenlicht uitzendingen komen regelmatig maatschappelijk belangrijke onderwerpen aan bod. Onderwerpen die om verdieping vragen en waar we graag verder over willen praten met andere Soestenaren. De thema’s worden ingeleid met een Tegenlicht uitzending, een korte film of een spreker. Daarna wisselen we meningen uit en gaan we in discussie met elkaar onder begeleiding van een gespreksleider. Per jaar willen we 4 of 5 maal een onderwerp belichten.
 
Met verschillende werkvormen en stellingen staat de Meet Up garant voor een levendige discussie waar ruimte is voor ieders inbreng en mening. Alles mag! De Meet Up begint om 20:00 u en duurt tot ongeveer 22:15 uur. De bar blijft daarna open om na te praten. 
 
Liefst van tevoren even aanmelden voor de Meet Up, zodat we weten of er voldoende belangstelling is: soesttegenlichtmeetup@gmail.com.

De Meet Ups zijn gratis toegankelijk, maar we zijn blij als u ons wilt steunen met een bijdrage om de kosten te dekken en Meet Ups te kunnen blijven organiseren. 

Houd ook onze facebookpagina ‘Tegenlicht Meet Up Soest’ en Instagram Tegenlicht Meet Up Soest in de gaten.
 
Mocht je het leuk vinden om mee te doen aan de voorbereiding of heb je suggesties voor de bijeenkomsten, meld je dan bij Iwona v.d. Spank 06-46638725 of stuur een mail naar: soesttegenlichtmeetup@gmail.com

Werkgroep Tegenlicht bestaat uit: 

Iwona v.d. Spank
Bam Nyst
Mathilde Schoneveld
Ernst Detering