Film
De gescheiden vijftiger Aharon is gestopt met werken om zich volledig te wijden aan de zorg voor zijn autistische zoon. Samen leiden ze een harmonisch leven, ver van de boze buitenwereld. Uri is echter bijna volwassen en zijn moeder vindt dat het tijd is dat hij begeleid gaat wonen om onafhankelijker te leren leven.
Zondag 5 december, 11.00 uur.
 Here We Are 450

Als we Étienne ontmoeten, is zijn carrière bepaald niet meer wat het geweest is. Vroeger speelde hij in grote toneelstukken met belangrijke gezelschappen, maar hij had ook iets te veel passie. Sinds hij daar niet meer aan de bak komt, klust hij bij door de Haka-dans van de Nieuw-Zeelandse Maori cultureel te exploiteren.
Maandag 6 en woensdag 15 december, 14.00 uur.
 Un triomphe 450

Suze heeft niet alleen een moeder, ze is het zelf ook. Moeder van een jonge dochter die ze samen met haar Estse man Luukas heeft. Met haar kleine gezinnetje woont ze in een klein huisje op Texel, waar ze aardbeien uit eigen tuin eet en iedere ochtend haar kind achterop de fiets naar school brengt, door de weilanden.
Woensdag 8 december, 14.00 uur.
 Drijfzand 450

Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd.
Zondag 12 december, 11.00 uur.
 Eiffel 450

In deze Franse komedie besluit een steenrijke patriarch te doen alsof de miljoenen zijn verdampt. Hij is het feestvieren op zijn kosten zat en hoopt zo zijn drie verwende volwassen kinderen een lesje te leren door ze wijs te maken dat er geen geld meer is.
Maandag 13 december, 14.00 uur.
 Pourris 450